Салон за красота Beautifies_official Beautifies official

Салон за красота “Beautifies official”

Миглопластика, Микроблейдинг, Грим, Почистване и оформяне на вежди с къна, Миглопластика, Ламиниране на мигли

Процедурата

 Мигли косъм по косъм е метод при който върху всяка естествена мигла се поставя един косъм (по-дебел от естествената мигла)

Мигли косъм по косъм е метод при който върху всяка естествена мигла се поставя един косъм.

За кого е подходяща процедурата?

Обемните мигли могат да бъдат изключително нежни и красиви, без изобщо да се разбере, че са поставени екстеншъни. При нормалния обем се постявят 3-4-5 много финни косъмчета направени собственоръчно на ветрило с общо дъно. Гъстотата, дължината и извивката избирате Вие. Ние ще Ви консултираме професионално кое е най-подходящото за конкретния случай.
Спестете времето сутрин в което нанасяте спирала и си подарете време!

При всички видове мигли е нужна поддръжка на около20-25 дни, (най-подходящо е на 3 седмици).

При поддръжка на мигли се почистват и отстраняват вече израстналите мигли и на тяхно място се поставят нови!

След първоначално поставяне или поддръжка, миглите не трябва да се мокрят 24 часа!

След това е задължително да се измиват внимателно с вода и измивна пяна,която не съдържа мазнина! Така миглите Ви ще бъдат чисти, здрави и красиви. Когато ги миете само с вода, Вие НЕ измивате естесвената мазнина на Вашите мигли, която образува косъма. Ако не полагате нормални грижи за миглите си и не измивате очите си, рискувате да причините на очите си възпаление, конюктивит или запушване на каналите (мястото от където Вашите мигли дишат)!

Причини за по-бързо опадане на екстеншъните може да бъде прекомерно омазняване на кожата, парна баня, влага, сауна, басейни, сълзи (сълзене на очите), ползване на мазни продукти, често гримиране и дегримиране.

Микроблейдинг

Микроблейдинг или 3D вежди “косъм по косъм” е японски ръчен метод за рисуване на косми в зоната на веждите, чрез който получавате естествено изглеждащи вежди без нужда от попълване с молив всеки ден. Това е модерен и траен метод да имате желаните вежди, които отиват на формата и цвета на лицето ви, като подчертават вашия поглед.

За кого е подходяща процедурата?

Ако имате неправилна форма, липсващо окосмяване или редки вежди, този дълготраен метод ще ви помогне да постигнете красотата която търсите, без излишни усилия, за по-добър външен вид и самочувствие!

Грим

Изразете своята красота с грим от Beautifies_official

Професионален грим за вашите сватби, абитуриентски балове,
лични празници, събития или просто за да се почувствате по-красиви.

Вечерен грим

 • Вечерен грим
 • Опушен грим
 • Екстравагантен грим
 • Арабски грим
 • Бляскав грим

Дневен грим

 • Дневен грим
 • Лек, естествен
 • Подчертаващ грим
 • Части от грима
 • Грим с цветни акценти

Абитуриентски грим

 • Опушен грим
 • Екстравагантен грим
 • Арабски грим
 • Бляскав Грим
 • Грим с цветни акценти

Сватбен грим

 • Лек, подчертаващ сватбен грим
 • Естествен сватбен грим с лек акцент
 • Бляскав сватбен грим
 • Опушен сватбен грим

Почистване и оформяне на вежди с къна

Боядисване на вежди с къна или боя – Beautifies_official
Процедурата не е сложна, но е препоръчително да се доверите на професионалист, който има опит в рисуването и оформянето на красиви вежди

Боядисването на вежди с къна е сравнително нова процедура, която дава възможност на дамите с рехави вежди да постигнат мечтаната форма и дебелина. А всички знаем добре колко много променят лицето едни изразителни и гъсти вежди. Тънките отдавна не са на мода!

Ето и няколко основни момента, които е добре да знаете, преди да се подложите на процедурата художествено оформяне на вежди с къна:

– Къната се задържа по-дълго на дами с по-тъмна кожа.

– Мазната кожа е предпоставка трайността на къната да е по-малка. Затова и жените с по-суха кожа имат по-голям успех след оформянето на веждите с къна.

– Обикновено къната се задържа за по-дълго върху косъмчетата и за по-кратко върху кожата.

– Трайността на къната върху веждите и кожата е между 2 седмици и 1 месец.

Ламиниране на мигли

Ламинирането на миглите е процедура, която удължава, извива и укрепва структурата на миглите благодарение на съставките, включени в състава на продуктите. Резултатът, който трае 2-3 месеца, позволява да не се използва спирала и друга декоративна козметика за мигли.
Какво е ламиниране на мигли – плюсове, минуси и как се прави?

Ламинирането представлява покритие на ресничките на миглите със специални продукти в строга последователност. Всеки продукт има своя специфична задача.

Процедурата придава на миглите красива извита форма, дори миглите да са прави. Всяка мигла ще стане по-гладка и блестяща. Освен това те ще получат защитно покритие, което ще предотврати негативните ефекти на външни фактори.
Миглите ще станат по-плътни, по-силни, по-еластични, тъй като сред компонентите на ламиниращите съставки има много вещества, необходими за здравето на миглите: витамини, аминокиселини, различни масла, растителни екстракти, пептиди и др.
Ламинирането позволява да се увеличи обема на миглите чрез удебеляване на всяка мигла.
Ако се използва и пигмент при ламинирането, то цветът трае много по-дълго, отколкото след обикновено боядисване, тъй като кератиновите защитни съставки не позволяват на пигмента на боята да се измие и избледнее.

КОНТАКТИ

ул. Сливница 5, 1280 Нови Искър

GSM: 089 585 3198

Може да ни намерите и в нашия профил във ФеиБук: ТУК

Related Images: