Дидактически дървени играчки, лазерно рязане, мебели

Дидактически дървени играчки, лазерно рязане, мебели

Фирма КОТО е основана през 1994 г. с основен предмет на дейност, производство на дървени играчки и мебели. Цеха на фирмата е оборудван с високотехнологични дървообработващи машини на фирмите “ALTENDORF” – Германия, “CST Group” – Италия гарантиращи точност и прецизност при изработката на отделните детайли.

Чрез лазарната система ние произвеждаме детайли със сложна конфигурация, с високо качество и възможност за разнообразни решения.

Фирмата произвежда висококачествена продукция и осъществява износ на стоки за Италиянския пазар. Специализирала се е в производство на дървени играчки с дидактичен характер позволяващ децата да се обучават и развиват от най-ранна възраст. Играчките успешно се ползват от логопедичните и психиатрични кабинети.

Мебелите който произвежда са на поръчкова основа по индивидуалн проект. Използват се материали от ПДЧ, фурнирован MDF, МDF и масив отговарящи на европейските стандарти.

Фирма КОТО със своето гъвкаво производство винаги има готовност за бързи решения, съобразени с изискванията на клиенти, предложения и идей.

Гр. Нови Искър;
ул. Искърско дефиле 63
тел./факс: 991 3266 GSM: 0888 306682
инж. Ицко Йорданов

e-mail: koto_bg@yahoo.com

http://koto-bg.com

Related Images:

Posted in old.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *