Колора АД – Световрачене

Колора АД

“КОЛОРА” АД е създадена през 1995 г.. Оборудвана с модерни съвременни машини и контролна апаратура с висока степен на автоматизация. Произвежда качествени високо-технологични лаково-бояджийски покрития, отговарящи на всички европейски изисквания и стандарти. Във фирмата работи висококвалифициран персонал с богат дългогодишен опит. Въведена е система по качеството ISO 9001:2000.

Производство на алкидни бои и грундове, полиуретанови, епоксидни, акрилатни и други индустриални покрития. Едно и дву – компонентни автобои, антикорозионни системи за защита на металите, лазурни лакове за дърво, огнезащитни покрития, пътна маркировка и други лакобояджийски материали.

Производството съчетава традициите и съвременните тенденции в световната лакобояджийска промишленост.

Целите на “КОЛОРА” АД – разработване и внедряване в производство на нови качествени, екологично чисти продукти, на базата на съвременни материали и технологии, отговарящи на изискванията на ЕС.

Продуктите на “КОЛОРА” АД се произвеждат съгласно изискванията залегнали във фирмените технически спецификации, в съответствие с българските и европейски стандарти. Гарантират високо качество, отлични технологични и експлоатационни показатели, неотстъпващи по образци на водещи световни фирми. Те не само осигуряват много добра защита на обработената повърхност, чрез качествено и трайно филмообразуващо покритие, но и високо естетичен и декоративен ефект за клиенти нежелаещи компромис в качеството.

Адрес:

България, София 1252,
Световрачане, ул. Синчец 18
Тел: 02 / 996 36 91996 33 510888 384 385
Факс: 02 / 996 33 24
E-мейл: kolora@omega.bg

Related Images: