MSG СОТ Нови Искър

ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ.

На клиентите на MSG СОТ- Нови Искър ЕООД предлагаме охрана чрез СОТ, обектова физическа охрана (имущество на юридически и физически лица, на сгради, помещения, стопански обекти и др.), охрана на ценни пратки и товари, охрана на обекти чрез ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ.
Пълен инжинеринг/проектиране, изграждане, доставка и монтаж, ремонт и поддръжка на сигнално-охранителни инсталации, пожароизвестителни инсталации, видео-наблюдение, слаботокови инсталации, електроинсталации, гаранционно, след гаранционно и абонаментно обслужване.
Специално обособеното звено за вътрешен контрол гарантира високо качество на изпълнение на всяко едно задание. Използването на високо качествени материали на водещи марки в областта на електротехниката и електрониката, обуславя стремежа към перфекционизъм на нашия екип. Нашите клиенти поверяват на нас сигурността на своя бизнес и ние в компанията приемаме за наше задължение да доказваме всекидневно способността да се справим с всяка ситуация от напрегнатото българско ежедневие.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ MSG СОТ

– Нови Искър ЕООД ПРЕДЛАГА пожарогасителна техника и системи за контрол на достъпа и работно време. Специализирана е в изграждане на хибридни системи за BUILDING AUTOMATION, паркинг и безжични системи за охрана.

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

MSG СОТ – Нови Искър ЕООД осъществява въоръжена и невъоръжена обектова физическа охрана (имущество на юридически и физически лица, на сгради, помещения, стопански обекти и др.), охрана на ценни пратки и товари (ИНКАСО), лична (персонална) охрана на физически лица, ескорт, охрана на мероприятия, концерти и др.
Физическата охрана на индустриални обекти с помощта на видеонаблюдение. Контрол на достъпа и алармени и периметрови системи, е друга специализация в охранителната дейност на фирмата ни. Обекти се поемат едновременно на техническа и физическа охрана.

МАКС СЕКЮРИТИ ГРУП СОТ – Нови Искър ЕООД е регистрирана през 2008 г. с основен предмет на дейност – предоставяне на услуги за физически и юридически лица в областта на частната охранителна дейност.

MSG СОТ- Нови Искър ЕООД притежава национален лиценз No 1264 / 27.02.2008 г. за извършване на частна охранителна дейност на територията на цялата страна, съгл. чл.4 и чл. 5, ал.1 от Закона за частната охранителна дейност.

МАКС СЕКЮРИТИ ГРУП СОТ- Нови Искър ЕООД е регистрирана през 2008 г. с основен предмет на дейност – предоставяне на услуги за физически и юридически лица в областта на частната охранителна дейност.

Фирмата предоставя на своите клиенти атрактивни предложения, съобразявайки ги с техните очаквания за по-добра охранителна услуга.
Фирмата е лицензирана от Министерството на Вътрешните работи. Дирекция на Национална служба “Полиция” за осъществяване на охранителна дейност на територията на Република България.
Oхраната и транспортирането на парични средства и ценни пратки се извършва на територията на цялата.
Фирмата е съставена от бивши колеги от 3S-СОТ, МВР И МО на БА и доказват многократно завоювания висок авторитет, коректност и мобилност в охранителната си дейност. Фирмата е официален партньор на най-престижните фирми в областта на системите за сигурност в България, SOT 91-161, DSC SOT, RANINA, TELETEK, SECTRON SECURITY COMPANY. Фирмата работи с техника на всички останали производители от бранша по желание на клиента.

  • Сигнално – охранителна техника

  • Охрана на имущество

  • Охрана на ценни пратки и товари

  • гр. Нови Искър; ул. Царевец  – 7
  • 087 745 5666
  • 088 938 4594
  • 089 358 0428
  • 087 666 9339
  • е-mail: msg_novi.iskur@abv.bg

Related Images: