Разсадник Зелена пролет – с. Негован

Разсадник Зелена пролет

Декоративен Разсадник Зелена пролет - с. Негован  е малка семейна фирма, създадена през 1989 год. от специалисти-възпитаници на Лесотехническия университет. От традиционното за повечето разсадници от това време производство на цъфтящи и вечнозелени храсти и дървета и разнообразна перенна тревиста растителност. На езика на неспециалиста това означава всякакви градински зимоустойчиви и многогодишни цветя.

В разсадника можете да намерите не само много от цветята, отглеждани традиционно в българските дворове още през Възраждането,

Разсадник Зелена пролет - с. Негован е разположен на 8 дка. площ, в близост до София. Разполага с богата колекция от студоустойчиви сукулентни растения, цветя за алпинеуми и скални кътове, от все по-налагащите се в екстериорното озеленяване декоративни треви, почвопокривни, водни и крайбрежни растения, билки и подправки и много от най-красивите растения от дивата флора на България, която е твърде богата и заслужава да намери място в българските градини, както отдавна го е намерила в европейските градини и градините по света. Винаги можете да разчитате на специалистите със споделените знания и професионален опит в създаването на вашите градини, отглеждането и грижите за цветята.  

Контакти

Имейл:  greenspring.nursery@gmail.com

Сайт: http://zelena-prolet.com

Телефони:

  • 0888930228;
  • 0878930228;
  • 0878930229;

Работно време:

  • вторник - петък: 9 - 17ч.;
  • събота: 9 - 17ч.;
  • неделя, понеделник: почивни дни

Местоположение: Разсадникът се намира на 1 км преди с. Негован по пътя София - Негован срещу баластриерата. 

Related Images: