Май Стаил Евънт – кетъринг компания (Мystyleevent)

Май Стаил Евънт - кетъринг компания - КетърингМай Стаил Евънт – кетъринг компания.

Организира и доставя всичко необходимо за Вашето тържество..

Май Стаил Евънт – кетъринг компания е в състояние да организира всяко едно Ваше тържество: сватба,абитуриентски бал, прием, коктейл, рожден ден, официална вечеря, градинско парти, семейно или корпоративно парти, тийм билдинг, кафе пауза.

Каквато и да е причината и поводът, ще ви е нужно много време, за да организирате сами едно такова тържество. А искате и да е професионално изпълнено и ако може и да се сведе до минимум времето за подготовка. Планирането на събитие е процес, който може да бъде едновременно предизвикателство и отговорност изискващ опит и време!

Оставете организацията на професионалистите.

Перфектна организация, безупречно обслужване.

Май Стаил Евънт - кетъринг компания - Кошница с плодовеМай Стаил Евънт ще предвиди и осигури всичко необходимо за Вашето събитие. Можете да се отпуснете и да разчитате напълно, защото Май Стаил Евънт знае как да го направи до най-дребните детайли. Ще Ви предложи най-високото качество и разнообразие на храната на най-приемливите цени. Ще Ви достави необходимото оборудване и ще Ви обслужи подобаващо. Ще създаде подходящата атмосфера за конкретното събитие. Ще Ви подсигури дисководещи и аниматори, аранжьори, декоратори, озеленители, фото и видеозаснемане . . . А за балони, покани и светлинни и пиротехнически ефекти, дали не ги забравихте? . . .

Обърнете повече внимание на Вас, Вашето семейство, Вашите гости и приятели.
Май Стаил Евънт е Вашата кетъринг фирма!…

Май Стаил Евънт може да Ви предложи още и: разнообразни вкусни хапки, кошници със свежи плодове – според сезона, ръчно изработени шоколадови бонбони и . . . кетъринг. Менюто включва апетитни хапки, сандвичи, сладки и солени изделия. Направете вашия коктейл едно вкусно преживяване. Безплатна доставка за град София при поръчка от минимум 3 плата.  
Заявки за кетъринг се приемат до 24 часа преди доставката

Виж още на фирмения сайт на Май Стаил Евънт.

Адрес офис : ул. „ Шандор Петьофи“ 45, ет.1, ап.2

Телефони:

  • 0877 382 428
  • 0877 032 505

Related Images: