Биопрограма ЕАД

Биопрограма ЕАД Добославци - централен офис

Биопрограма - лого

Фирма Биопрограма ЕАД е основана през 1993 г. в София, България.
Биопрограма е една от водещите производители на чай, и е сред основните производители на пакетирани билки за аптечната мрежа в България. Фирмата предлага на пазара и серия от хранителни добавки “Биопрограма live”. Пазарно проучване сред пълнолетното население на България, проведено през месец септември 2010 разкрива, че 74% от анкетираните консумират продуктите на БИОПРОГРАМА. Освен това Фирмата е един от най-големите български износители на билки, сушени плодове, подправки и лечебни растения за фармацевтичната, козметичната и хранително-вкусовата промишленост в западна Европа и САЩ.

Биопрограма произвежда широк спектър от над 60 вида чай, които могат да се разделят в няколко основни групи: Билкови моно чайове, Смесени билкови чайове, Плодови чайове на билкова основа, Функционални чайове, Моно чайове и високия клас Премиум. Опаковани в кутии от по, 20 и 10 филтърни пакетчета, чая с марката Биопрограма вече може да се намери и в модерна опаковка с конец и външно пликче - серия Премиум. Фирмата предлага и дървени кутии за чай, подходящи за заведения, офиси и ресторанти.
В аптечната мрежа може да се намерят повече от 60 вида пакетирани билки и смеси. Те се произвеждат в опаковка от двуслойни хартиени пликове. Така пакетирани билките имат по голяма трайност и по-добро съхранение.
Биопрограма произвежда и серията от хранителни добавки “Биопрограма live” Съставена от продукти под формата на тинктури, като едни от най-популярни продукти от серията са “Златен корен” (Rhodiola rosea), “Ехинацея” (Echinacea purpurea) и натуралния екстракт от грейпфрут - “Биоцитрин”. За всичките продукти от серията хранителни добавки “Биопрограма live” е характерна високата концентрация на натурални съставки в съдържанието им.

Адрес

Централен офис на Биопрограма ЕАД

Адрес:

  • София, общ. Нови Искър,
    с. Доброславци - 1247
    ул. Отава 43
  • Телефон: (02) 9333 933
  • Телефон: (02) 9333 934
  • Факс: (02) 9333 944
  • Мобилен телефон: 0899 144 833
  • E-mail: bio@bioprogramme.bg

https://shop.bioprogramme.bg/

http://www.bioprogramme.net/

Карта

Related Images: